Accountant Eindhoven gezocht…

Wat goed dat je Numlock gevonden hebt!

Accountantskantoren in Eindhoven, die zijn er genoeg. Hoe maak je daaruit een keuze? De vraag is vooral: zoek je iemand die je financiële administratie op orde houdt en je liefst ook nog helpt zo min mogelijk belasting te betalen? Vrijwel elke accountant en iedere boekhouder kan je daarbij helpen. Iets anders wordt het als je iemand zoekt die al het cijferwerk gebruikt om je te adviseren over de ontwikkeling van je onderneming. Je begrijpt het al: dat laatste is waar we in uitblinken bij Numlock.

De ondernemende accountant in Eindhoven

Natuurlijk doen we bij Numlock alles op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Dat levert vooral informatie op om jou zo goed mogelijk te adviseren. Als de ondernemende accountant staan we echt naast je en begeleiden we je bij elke stap.

Hoe anders zijn we dan?

Laten we het zo omschrijven: helemaal links heb je de boekhouders & rekenmeesters: feitelijk en doelgericht. Helemaal rechts staan de consultants & ondernemerscoaches: mensgericht en empathisch. Precies in het midden vind je Numlock. Bij ons komt de ondernemer altijd eerst en dat is een hele goede zaak. 

Eigen methodiek

We gebruiken ‘de reis van de ondernemer’ als methodiek en onze eigen ervaringen als persoonlijke toetssteen. Zelf zijn we naast accountant ook vooral ondernemer. Juist daardoor kunnen we je helpen bij het vinden van richting, rust en rendement. 

Unieke software brengt zakelijk en privé samen

Naast onze eigen methodiek, maken we gebruik van krachtige software die zakelijke en privé-financiën volledig samenbrengt en visualiseert. De software is ontwikkeld door experts op financieel gebied én financial planners. Zij zagen dat ondernemers vaak heel goed weten hoe hun bedrijf er voorstaat, maar nauwelijks een idee hebben of ze op koers liggen richting hun persoonlijke financiële doelen. De software maakt dit in één dashboard inzichtelijk en verbeeldt daarmee perfect de kern van onze dienstverlening.

“Ondernemen zoals een
ondernemer dat graag wil”

“Numlock heeft veel kennis van zaken die een ondernemer verder kan helpen succesvol te worden en te blijven. Mede door hun adviezen en begeleiding kunnen wij ondernemen zoals een ondernemer dat graag wil.”

Aad Strörmann, Directeur ABS-Containers

Diepgaand inzicht in de kansen en knelpunten van je bedrijf.

Jaarrekening

Wij gebruiken je cijfers om je cijfers te verbeteren.

Salarisadministratie

De overeenkomsten tussen salarisadministratie en schoonmaak zijn groter dan je denkt.

Ondernemersadvies

Je neemt meer aan van iemand die alles geeft.

Maak een afspraak.

En ontdek het verschil tussen een gewone accountant en een ondernemende accountant.

(we gaan zorgvuldig met je gegevens om)