32 u p/w -Hybride

Ondernemende assistent-accountant

Je hebt een paar jaar ervaring en bent toe aan een volgende stap. Nu sta je voor de keuze: hoe wil je verder groeien? Zoek je de uitdaging bij een groter kantoor, met grotere teams en grotere klanten? Of wil je liever meer autonomie? Verantwoordelijkheid voor je eigen klanten, waar je echt alles voor doet? En dan bedoelen we zeker niet alleen het cijferwerk. Onze klanten komen juist bij Numlock, omdat wij op alle fronten met ze meedenken over de ontwikkeling van hun bedrijf.

Durf jij de stap te zetten van vrijblijvende adviezen naar echt mee-ondernemen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Unlock Numlock

Met een compact team van zes gedreven professionals ondersteunen we ondernemers in het MKB. Vergis je niet, daar zitten serieuze miljoenenbedrijven bij, maar ook start-ups en scale-ups. Allemaal ondernemers in verschillende groeifases die wij helpen om te focussen op de zaken die er op dit moment toe doen. Inzicht in cijfers is daarbij natuurlijk belangrijk. Wat Numlock onderscheidt, is dat de ondernemer bij ons altijd eerst komt. Steeds weer kijken we hoe de bedrijfsresultaten zich verhouden tot de persoonlijke doelen van de ondernemer. Daardoor is de relatie met onze klanten zo hecht. Nergens zit je zo dicht op het vuur, zowel zakelijk als privé. Nergens wordt je commitment zo gewaardeerd als bij ons.

Dit vragen we van je

Eerlijk gezegd vinden we je opleiding en achtergrond helemaal niet zo belangrijk.

Natuurlijk kun je een jaarrekening opstellen en aangifte vennootschaps- en inkomstenbelasting doen. Voor verdere inhoudelijke verdieping krijg je bij ons alle ruimte. Belangrijker vinden we dat je als mens in ons team past. Je hebt een open houding, werkt graag samen en bent niet bang om vragen te stellen. Je durft kritisch naar klanten te zijn én jezelf kwetsbaar op te stellen. Ondernemers weten je eerlijkheid en directheid te waarderen. En wij ook!

Probeer dit aanbod maar eens te weigeren

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan willen we je graag ontmoeten, dus gooien we er hier een paar aansprekende arbeidsvoorwaarden in:

  • de meest ondernemende baan voor een assistent-accountant ooit (als je nóg meer wilt ondernemen moet je naar het KvK)
  • inspirerende collega’s, korte lijnen en heel veel plezier
  • volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • een uitstekende pensioenregeling
  • van alle balansen waar we dagelijks mee te maken hebben, vinden we de werk/privébalans het belangrijkst

Is dit je droombaan?

Reageer snel, voordat we de verkeerde aannemen. Mail naar info@numlock.nl of beter nog: bel Koen Moonen via  040 2183 080, dan maken we meteen een afspraak. Unlock Numlock en niets houdt je meer tegen.

Solliciteer nu

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vacatures

Ondernemende fiscalist

Durf jij de stap te zetten van eenpitter naar met ons mee-ondernemen?

Open sollicitatie

Je hebt een paar jaar ervaring en bent toe aan een volgende stap.

Maak een afspraak.

En ontdek het verschil tussen een gewone accountant en een ondernemende accountant.

(we gaan zorgvuldig met je gegevens om)