32 u p/w -Hybride

Ondernemende fiscalist

Je werkt als zelfstandig belastingadviseur en wil méér. Nu sta je voor de keuze: ga je mensen aannemen of zoek je aansluiting bij een ander fiscaal kantoor? Bij Numlock hebben we een beter idee: kom bij ons! We zijn het ondernemende accountantskantoor van de regio Eindhoven en zoeken een ondernemende fiscalist om samen mee op te trekken. Voor jou betekent dat: fiscaal uitdagende vraagstukken en klanten erbij én de kans om gezamenlijk onze business uit te bouwen.  

Durf jij de stap te zetten van eenpitter naar met ons mee-ondernemen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Unlock Numlock

Met een compact team van zes gedreven professionals ondersteunen we ondernemers in het MKB. Vergis je niet, daar zitten serieuze miljoenenbedrijven bij, maar ook start-ups en scale-ups. Allemaal ondernemers in verschillende groeifases die wij helpen om te focussen op de zaken die er op dit moment toe doen. Inzicht in cijfers is daarbij natuurlijk belangrijk. Wat Numlock onderscheidt, is dat de ondernemer bij ons altijd eerst komt. Steeds weer kijken we hoe de bedrijfsresultaten zich verhouden tot de persoonlijke doelen van de ondernemer. Daardoor is de relatie met onze klanten zo hecht. Ben jij ook gewend om zo te werken? Laten we kennismaken, dan hebben we snel genoeg door of het klikt.

Dit vragen we van je

Eerlijk gezegd vinden we je opleiding en achtergrond helemaal niet zo belangrijk.

Je bent fiscalist en runt je eigen zaak, dus we gaan ervanuit dat je over voldoende vakkennis beschikt. Belangrijker vinden we dat je als mens in ons team past. Je hebt een open houding, werkt graag samen en bent niet bang om vragen te stellen. Je durft kritisch naar klanten te zijn én jezelf kwetsbaar op te stellen. Ondernemers weten je eerlijkheid en directheid te waarderen. En wij ook!

Hoe we samenwerken…. dat bepalen we samen

We hebben jarenlang een eigen fiscalist in dienst gehad. Tegenwoordig doen we de belastingzaken zelf. Dat gaat prima, maar ondernemers komen juist bij ons voor alle extra stappen die we zetten in ons advies. Een ondernemende fiscalist als jijzelf kan de complexe fiscale vraagstukken beter doorvertalen dan wij. Jij kunt samen met ons nóg meer de diepte in ´n je kunt jouw klanten een breder dienstenpakket aanbieden. Hoe, daar komen we wel uit. Een halve dag per week of meteen volle bak bij ons op kantoor. We staan open voor elke samenwerkingsvorm die goed voelt en past.

Probeer dit aanbod maar eens te weigeren

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan willen we je graag ontmoeten, dus gooien we er hier een paar aansprekende arbeidsvoorwaarden in:

  • de meest ondernemende omgeving voor een zelfstandig fiscalist
  • inspirerende collega’s, korte lijnen en heel veel plezier
  • je klanten beter van dienst zijn én nieuwe uitdagingen erbij
  • van alle balansen waar we dagelijks mee te maken hebben,

vinden we de werk/privébalans het belangrijkst

Is dit wat je zoekt?

Reageer snel, voordat we de verkeerde partner aanhaken. Mail naar info@numlock.nl of beter nog: bel Koen Moonen via 040 2183 080, dan maken we meteen een afspraak. Unlock Numlock en niets houdt je meer tegen.

Solliciteer nu

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vacatures

Assistent-accountant

Belangrijk vinden we dat je als mens in ons team past

Open sollicitatie

Je hebt een paar jaar ervaring en bent toe aan een volgende stap.

Maak een afspraak.

En ontdek het verschil tussen een gewone accountant en een ondernemende accountant.

(we gaan zorgvuldig met je gegevens om)