Je zoekt geen accountant, je zoekt rendement.

Je zoekt geen ondernemerscoach, je zoekt richting.

Unlock Numlock en niets houdt je meer tegen. Wij helpen je een gezonde onderneming bouwen én je financiële toekomst zekerstellen. Zo zorgen we voor richting, rust en rendement.

Richting

Richting begint met weten waar je staat. Wij nemen je administratie volledig uit handen of helpen je deze verregaand te automatiseren en verbeteren. Richting is ook weten waar je als ondernemer naartoe wilt. We nemen jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt en zien de onderneming als een doel om jouw ambities waar te maken.

Ons uitgangspunt is om ten minste drie á vier keer per jaar een gesprek te plannen om met elkaar de richting te blijven bepalen en bij te sturen waar nodig of wenselijk is.

Rust

Weten wat je doel is en welke stappen je kunt zetten, geeft rust. Als gesprekspartner helpen we je meer inzicht te krijgen in de consequenties van de gemaakte keuzes. Voor jouw onderneming, maar ook voor jou als ondernemer.

Dat kan bijvoorbeeld met behulp van een financiële planning of een gedetailleerde liquiditeitsbegroting. Of een gedegen marktonderzoek voor een toekomstige aan-of verkoop. We beginnen altijd met de vraag: “Waar wil jij naar toe?”

Rendement

Er komt een moment dat je als ondernemer gaat nadenken over het te gelde maken van jarenlang hard werken en bouwen aan je bedrijf. Op dat moment ga je met heel andere ogen naar je onderneming kijken. Je gaat je bedrijf zo inrichten en besturen dat je het op ieder gewenst moment voor de hoogst mogelijke waarde kunt verkopen.

De kwaliteit van je leven hangt af van de kwaliteit van de keuzes die je hebt. Wij brengen de beste keuzes binnen jouw handbereik en helpen je kiezen. Met kennis van zaken en gevoel voor ondernemen. Unlock Numlock.

“Ondernemen zoals een
ondernemer dat graag wil”

“Numlock heeft veel kennis van zaken die een ondernemer verder kan helpen succesvol te worden en te blijven. Mede door hun adviezen en begeleiding kunnen wij ondernemen zoals een ondernemer dat graag wil.”

Aad Strörmann, Directeur ABS-Containers

Diepgaand inzicht in de kansen
en knelpunten van je bedrijf.

Jaarrekening

Wij gebruiken je cijfers om je cijfers te verbeteren.

Salarisadministratie

De overeenkomsten tussen salarisadministratie en schoonmaak zijn groter dan je denkt.

Ondernemersadvies

Je neemt meer aan van iemand die alles geeft.

Maak een afspraak.

En ontdek het verschil tussen een gewone accountant en een ondernemende accountant.

(we gaan zorgvuldig met je gegevens om)